• Noc Sów w Błękitnej Szkole
    Noc Sów w Błękitnej Szkole
  • Ferie Przyrodnicze z Błękitną Szkołą 2019
    Ferie Przyrodnicze z Błękitną Szkołą 2019
    separator

    Z przyrodą za pan brat

  • Szkoła Podstawowa Małe Morze w Pucku
    Szkoła Podstawowa Małe Morze w Pucku
  • Nadmorski Piknik z Parkiem
    Nadmorski Piknik z Parkiem
  • Wakacyjny Konkurs Fotograficzny
    Wakacyjny Konkurs Fotograficzny
    separator

    ZDJĘCIE LIPCA

  • Wakacyjny Konkurs Fotograficzny
    Wakacyjny Konkurs Fotograficzny
    separator

    ZDJĘCIE SIERPNIA

  • Poznajemy Naszą  Zatokę
    Poznajemy Naszą Zatokę
  • Szkoła Podstawowa w Męcikale
    Szkoła Podstawowa w Męcikale
  • "Zaprojektuj ogród przyjazny zwierzętom"
    "Zaprojektuj ogród przyjazny zwierzętom"
    separator
  • Przyjazny Ogród
    Przyjazny Ogród
    separator
  • Gimnazjum w Wandowie
    Gimnazjum w Wandowie
  • Entomologiczny konkurs plastyczny.
    Entomologiczny konkurs plastyczny.
    separator

    Entomologiczny konkurs plastyczny    

  • Jesienne sadzenie roślin cebulowych.
    Jesienne sadzenie roślin cebulowych.
    separator
    Jesienne sadzenie roślin cebulowych.         
  • Akcja-domki dla owadów
    Akcja-domki dla owadów
    separator

    "Pszczółki, skorki i biedronki... zbudujemy dla was domki !

  • Gimnazjum w Wandowie
    Gimnazjum w Wandowie
WŁADYSŁAWOWO
Facebook Błękitna Szkoła

Odwiedź nas na Facebooku

Noc Sów-Fundacja Akcja Bałtycka
Karaluchy pod poduchy

Zajęcia dla najmłodszych

Pomagamy Pszczołom-KPK

POMAGAMY PSZCZOŁOM

Folder-Wdzydzki PK
Pomorscy

"Pomorscy czują klimat!"

Tradycyjne ogrody
zamień nawłocie...
Pomorski Zespół Parków Krajobrazowych
WFOSiGW

 

Pomorski Zespół Parków Krajobrazowych chroni dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane popularnie jako „RODO”).

 

Czym są dane osobowe

 

Dane osobowe to, zgodnie z RODO, informacje umożliwiające zidentyfikowanie osoby fizycznej (osoby, której dane dotyczą), w szczególności na podstawie: identyfikatora takiego jak imię i nazwisko, numeru identyfikacyjnego, danych o lokalizacji, identyfikatora internetowego lub jednego bądź kilku szczególnych czynników określających fizyczną, fizjologiczną, genetyczną, psychiczną, ekonomiczną, kulturową lub społeczną tożsamość osoby fizycznej.

 

Informacja o przetwarzaniu danych osobowych

 

Na podstawie art. 13 RODO informujmy, że:

 

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Pomorski Zespół Parków Krajobrazowych w Słupsku ul. Poniatowskiego 4 A, 76-200 Słupsk, e-mail: biuro@pomorskieparki.pl , tel. 59 8429829.
  1. Dane kontaktowe inspektora ochrony danych, e-mail: iod@pomorskieparki.pl
  2. Dane osobowe są przetwarzane na podstawie obowiązujących przepisów prawa, zawartych umów oraz na podstawie udzielonej zgody.
  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane są w celu/celach:
    1. wypełnienia obowiązków prawnych ciążących na Administratorze ;
    2. realizacji umów zawartych z kontrahentami Pomorskiego Zespołu Parków Krajobrazowych w Słupsku;
    3. w pozostałych przypadkach Pani/Pana dane osobowe przetwarzane są wyłącznie na podstawie wcześniej udzielonej zgody w zakresie i celu określonym w treści zgody.
  4. Pani/Pana dane osobowe są zabezpieczone zgodnie z obowiązującymi przepisami, a ich odbiorcami mogą być podmioty uprawnione do ujawnienia im danych na mocy przepisów prawa oraz podmioty przetwarzające dane osobowe w ramach świadczenia usług dla Administratora.
  5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji celów określonych w pkt 3, a po tym czasie przez okres przewidziany w przepisach dotyczących przechowywania i archiwizacji dokumentacji.
  6. Decyzje dotyczące przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane w sposób zautomatyzowany, w tym nie podlegają profilowaniu. Administrator nie przewiduje przetwarzania danych osobowych w celu innym niż ten, w którym dane osobowe są zbierane.
  7. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest obowiązkowe, w sytuacji gdy przesłankę przetwarzania danych osobowych stanowi przepis prawa lub zawarta między stronami umowa. Niepodanie tych danych spowoduje brak możliwości realizacji zadań Administratora.
  8. W sytuacji, gdy przetwarzanie danych osobowych odbywa się na podstawie zgody osoby, której dane dotyczą, podanie przez Panią/Pana danych osobowych Administratorowi ma charakter dobrowolny.
  9. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, sprostowania, ograniczenia przetwarzania, wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO.
  10. W stosunku do przetwarzania danych osobowych, na które wyraziła/ł Pani/Pan zgodę, ma Pani/Pan prawo wycofać się ze zgody bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, żądać usunięcia danych, przeniesienia danych przetwarzanych w sposób zautomatyzowany oraz ma prawo do bycia zapomnianym. Wycofanie się ze zgody można złożyć w formie wniosku drogą pisemną na adres korespondencyjny Administratora. Konsekwencją wycofania się ze zgody będzie brak możliwości przetwarzania danych innych niż wynikające z przepisów prawa.